Music Box Bg

Music Box Bg
Music Box Bg
четвъртък, 25 юли 2013 г.

Мюзикълът „Зайди, зайди, ясно слънце“ с Есил Дюран стартира днес

Есил Дюран ще вземе участие в мюзикъла "Зайди, зайди, ясно слънце", който вече от няколко месеца се играе на сцената на кърджалийския театър "Димитър Димов".
Поканата към Есил идва от Директора на театъра - Димо Димов и се оказва, че тя не е случайна. Наблюдавайки развитието на изпълнителката през годините, опознавайки нейното творчество, екипът на театъра решава да покани певицата да се присъедини към този проект и заедно да направят едно турне из страната.
Есил споделя, че с радост е приела предложението, защото през последните две-три години изпитва голямо желание да участва именно в мюзикъл и иска това да е нейното музикално бъдеще. "Това е музикално-танцов спектакъл, в който артистите са през цялото време в ритъма на танца и песента. Харесва ми вдъхновението, което излъчват, страхотни са и поднасят нещо уникално на публиката" - разказва изпълнителката в пред камерата на "Планета" и допълва още: "Това е много амбициозен проект, имайки предвид условията, в които се работи в България."
Приемайки да участва в този спектакъл, Есил осъзнава, че нищо, което е направила през годините, не е напразно. "Понякога, когато създам песен, която не е толкова продавана и не се върти усилено по дискотеките, си казвам: Ей, Бога ми, защо беше всичко това? Защото през последните години да правиш и клипираш музика си е голям лукс" -  споделя тя в "Авторграф".
"Оказва се обаче, че няма нищо напразно и екипът на кърджалийския театър се захвана именно за тези песни, които съм смятала, че нямат звученето, което попфолка търси в последните години".
В "Зайди, зайди, ясно слънце" Есил ще се представи с хитовете си "Тръгваш си и ти", "Тази нощ не спим", "Леле, Яно", "Ако се върнеш", както и с песни от ромската и гръцката класика.
Певицата разкрива, че идеята е с нейните популярни песни да обобщят сюжета на спектакъла, в който е заложена гурбетчийската тема - особено близка и до певицата, която е имала много носталгични моменти в чужбина,  знае какво означава раздялата на двама влюбени, в името на прехраната на семейството.
Турнето на "Зайди, зайди, ясно слънце" стартира на 25 юли в Несебър. Ще мине през Варна, Обзор, Велико Търново, Габрово, Пазарджик, Созопол и ще завърши на 21 август в Бургас.

Източник: SIGNAL.BG


ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ! КЛИКНЕТЕ НА БАНЕРА, ЗА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ. БЪДЕТЕ АКТИВНИ ВСЕКИ ДЕН И ИЗГРАДЕТЕ ПРАВИЛНАТА СТРАТЕГИЯ!


Сподели!
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 коментара:

Публикуване на коментар

Нито един файл не е хостнат на наш сървър. В сайта се дават само линкове (връзки) към файлове в поддържани от трети лица сървъри.
WWW.MUSICBOXBG.BLOGSPOT.COM не носи отговорност за това уредени ли са авторските права върху тях.

Общо показвания