Music Box Bg

Music Box Bg
Music Box Bg
понеделник, 8 юли 2013 г.

Галена: Чупките и стойките ме натоварват

Въпреки многобройните си ангажимени това лято, Галена намери време да се позабавлява с приятели. Преди дни изпълнителката бе засечена да купонясва с голяма компания на родната Ибиса.
Оказа се, че освен фен на черните ритми, фолк звездата си пада и по електронната музиката. Затова, когато има възможност, певицата се отбива в най-оборотното заведение на Слънчев бряг, за да послуша и потанцува под звуците на най-известните хаус парчетата.
След колаборациите с рапърите - 100 Кила / по време на Годишните награди на "Планета"/ и Кристо, изпълнителката е готова за нови предизвикателства. "Зодия Близнаци съм и съм склонна към експерименти" – признава тя.  "Mascota ми е сред любимите диджеи и нищо чудно скоро да направим нещо заедно" - загатва тя.
Освен за музикалните си планове, Галена открехна завесата и за бъдещето на модната линия, с която се захвана наскоро. "През септември ще излезе новата ми колекция. Тя ще е вдъхновена от пънк вълната и в нея ще присъстват не само официални тоалети, както беше в дебютната ми линия. Ще има костюми, сака, панталони, по-лежерни дрехи" - казва певицата.
Изпълнителката на хита "Дай ми" споделя, че модната й марка е предпочитана вече и от нейните колежки – Преслава, Глория, Цветелина Янева. Анелия дори облякла неин официален тоалет на рождения си ден.
Истински Галена ще почива едва през зимата. Дотогава ще разчита на ден-два за релакс край басейна пред хотела. "Чупките и стойките ме натоварват. Отиваме на плаж не за да си показваме тоалетите, нали? Лично аз на подобно място избирам да съм без грим и прическа. Мисля, че трябва да сме адекватни къде отиваме" - обяснява актуалната фолк певица.

Източник: SIGNAL.BG


Изградете правилната стратегия и печелете пари от интернет. Neobux  е най-доброто място. Регистрирайте се, кликайки на банера отдолу.

Сподели!
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

2 коментара:

Нито един файл не е хостнат на наш сървър. В сайта се дават само линкове (връзки) към файлове в поддържани от трети лица сървъри.
WWW.MUSICBOXBG.BLOGSPOT.COM не носи отговорност за това уредени ли са авторските права върху тях.

Общо показвания