Music Box Bg

Music Box Bg
Music Box Bg
понеделник, 2 септември 2013 г.

”Фамилията” сезон 2 стартира наесен по bTV

След три месеца в ефир, 12 епизода на малкия екран и безброй часове на снимачната площадка, екипът на сериала „Фамилията” - Асен Блатечки, Яна Маринова, Иво Аръков, Антоний Аргиров и останалите - отново се събра, за да заснеме втория сезон от поредицата

В каква посока ще се развие интригата за персонажите и доколко политическата кариера на екранния Борис Арнаудов (в ролята - Стефан Данаилов) във втория сезон на поредицата ще се припокрие с реалния живот - репортаж на Кристина Владимирова за сутрешния блок "Тази сутрин" от филмовия сет.

А къде ще почиват през лятото звездите от сериала?

* * * * * * *

За актьорите, снимането на сезона означава работа 6 дни в седмицата, от сутрин до вечер.
Едно от най-големите предизвикателства е за героя на Стефан Данаилов - "това, че той стремително върви към влизане във властта", казва актьорът. "По-точно, първа стъпка в парламента с тенденция най-сетне да се опита да сложи някакъв ред в държавата."

На въпрос - това не повтаря ли живота, Данаилов казва, че неговото участие в политиката не може да сравни с това, че ще сложи в ред държавата: вече 12 години в политиката не са го променили, но продължава да бъде оптимистът или може би наивникът, че нещо по-добро ще се случи.

Докато Борис Арнаудов се бори да влезе във властта, проблемите в семейството му се задълбочават. Лора ще се справя все по-трудно с възпитанието на децата покрай грижите за болната си майка.
Яна Маринова: "Във втория сезон ще се разкрие защо Лора е толкова отдадена на семейството си и ще се разбере защо проблемите й са основа на нейното психическо състояние. Както винаги, в едно семейство взаимоотношенията изграждат и интригата".

Иво Аръков: "Моят герой ще има много неочаквани обрати. Надявам се зрителят сам да успее да прецени коя страна всъщност защитавам аз - дали добрата или лошата. Ще има много по-напренати ситуации с персонажа на Асен и като цяло, много повече екшън".

Във втория сезон ще се разкрият много повечем неща и за изгубената любов на Стефан - Ива. "Ще се разбере Стефан кой го спасява от неговия капан, който сам си е поставил", подсказва Антоний Аргиров.


Въпреки че снимките текат усилено, за актьорите и екипа ще има почивка - през август. "Ще почивам, където намеря за добре, където ми падне. Няма значение на море или планина, аз обичам да пътувам; много често си грабвам шапката, мятам детето и мъжа в колата и запрашваме нанякъде", каза Яна Маринова.

Антоний Аргиров ще ходи с приятели или в Италия, или в Гърция. Стефан Данаилов засега няма други ангажименти и може и да почива през август месец - "но знам ли дотогава какво може да се случи", допълва той.

Сподели!
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 коментара:

Публикуване на коментар

Нито един файл не е хостнат на наш сървър. В сайта се дават само линкове (връзки) към файлове в поддържани от трети лица сървъри.
WWW.MUSICBOXBG.BLOGSPOT.COM не носи отговорност за това уредени ли са авторските права върху тях.

Общо показвания