Music Box Bg

Music Box Bg
Music Box Bg
неделя, 14 юли 2013 г.

Камелия: Тайната е в това да си себе си

Камелия е сигурна, че би простила всичко на любимия си Цветин. Двамата са заедно от около 15 години и колкото и да ги разделят по жълтите вестници, връзката им е непоклатима.

"Тайната е в това да си себе си", разкри Камелия пред "Стандарт". "Връзката може да съществува, когато не играеш роля, за да му се харесаш; когато не те е срам да си признаеш, че те боли или че ти е тъжно; когато можеш да му признаеш кое ти харесва и кое не, да можеш да му кажеш: "Дразниш ме, в момента не искам да говоря с теб!", обяснява звездата. Колкото до кривването от правия път, което е по-присъщо на мъжете, тя го приема за нормално стечение на обстоятелствата, когато двамата не се разбрали. Ако имат хармония, нищо не може да ги раздели", допълва Камелия.

В момента влюбените са на родното Черноморие, където се възползват от последните си дни отпуск. Защото от 15 юли, следващия понеделник, Камелия излиза отново на малкия екран. Този път ще води риалитито "Мис България" по ТВ7. Компания ще й прави първата българска "къртица" Кирил Ефремов.

Камелия се завръща на малкия екран. От 15 юли, идния понеделник, от 21 часа ще я гледаме като водеща на риалитото "Мис България" по ТВ7 заедно с Кирил Ефремов. Шоуто ще тече на живо. Камелия обаче е категорична, че не се страхува от гафове, дори ако случайно й спре аутокюто. Няма и да репетира пред огледалото. Преди да започне поредната какофония с камерите, тя отдъхва с гаджето си Цветин на родното Черноморие.

За звезда, която е от съвсем друга сфера, Камелия може да се похвали със солиден опит в телевизията. Първият й експеримент беше с "Голямата уста" по Нова - също на живо. Оттогава си спомня много смешен гаф. След пробните снимки редакторите й казват, че трябва да изнесе гласа си малко по-високо, без да се съобразят, че певицата е не случайно в музикалния бизнес. Вокалните й качества са неоспорими. "Така още от първото предаване се превърнах в кака Радка викачката", смее се сега Камелия, гледайки назад. "Голяма тръпка е. В първото си спомням, че не можех да го приключа и извиках на помощ мъжете в студиото. Май Влади Въргала беше там тогава. Така е - имам нужда от мъже шегува се певицата.



ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ! КЛИКНЕТЕ НА БАНЕРА, ЗА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ. БЪДЕТЕ АКТИВНИ ВСЕКИ ДЕН И ИЗГРАДЕТЕ ПРАВИЛНАТА СТРАТЕГИЯ!

Сподели!
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 коментара:

Публикуване на коментар

Нито един файл не е хостнат на наш сървър. В сайта се дават само линкове (връзки) към файлове в поддържани от трети лица сървъри.
WWW.MUSICBOXBG.BLOGSPOT.COM не носи отговорност за това уредени ли са авторските права върху тях.

Общо показвания