Music Box Bg

Music Box Bg
Music Box Bg
четвъртък, 13 юни 2013 г.

Райна заминава за Хърватска

Райна участва в тазгодишното издание на "Прилеп Фест", където спечели една от престижните награди - "Втора награда от публиката". "Да бъдеш оценен сред 20 участници и то на място, извън своята държава, е много приятно изживяване. Македонската публика ме накара да се чувствам като истинска звезда. Посрещнаха ме много топло и мило. Бяха се погрижили да не бъда лишена от нищо и да се чувствам наистина комфортно" - споделя изпълнителката в "Автограф".
Фолк звездата не крие, че напоследък все по-често чува за себе си, че е завършен артист, предвид певческите, танцовите и актьорските й умения. Дори известен български актьор й дава съвет да пробва да се снима и в киното, тъй като вижда в нея голям потенциал, който е добре да развие.
"Танците и актьoрското изкуство са друга част от моите интереси, освен пеенето. Това са нещата, които правят един изпълнител да изглежда по-завършен и по-убедителен във всичко, което представя на сцената" - обяснява тя пред камерата на "Планета".
Райна се радва, че е била част от танцовото шоу Dancing Stars и е щастлива, че въпреки краткото си участие във формата, е намерила нови приятели в лицето на Ангел и Елен, които са били и нейни фаворити.
"И двамата танцуват много чувствено, радват се на това, което  правят и няма напрежение в движението им, т.е. получава им се с лекота. Да, не са перфектни в техниката, но имат душа. Не са просто едни машини, които излизат на дансинга и правят всичко по правила" - казва тя
В края на юни певицата заминава на едноседмично пътешествие до Хърватска. Тя ще съчетае пътуването с посещение на танцов фестивал по салса.

Източник: SIGNAL.BG


Изградете правилната стратегия и печелете пари от интернет. Neobux  е най-доброто място. Регистрирайте се, кликайки на банера отдолу.

Сподели!
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 коментара:

Публикуване на коментар

Нито един файл не е хостнат на наш сървър. В сайта се дават само линкове (връзки) към файлове в поддържани от трети лица сървъри.
WWW.MUSICBOXBG.BLOGSPOT.COM не носи отговорност за това уредени ли са авторските права върху тях.

Общо показвания