Music Box Bg

Music Box Bg
Music Box Bg
неделя, 21 юли 2013 г.

Емануела остана без дрехи?!

След запомнящото се шоу, което певицата спретна на всички свои фенове на южното ни Черноморие, дойде ред тайфунът Емануела да премине и през Варна.
Както стана ясно, акттуалната изпълнителка прави двойна морска промоция на най-новия си албум, носещ нейното име, в който са събрани 14 хитови песни.
Няколко часа преди грандиозното събитие певицата кацнала със самолет на летището на морската столица, където я посрещнала агитка от верни фенове. Малко след като отделила подобаващо внимание и раздавала автографи на своите почитатели, Емануела с ужас установила, че й липсва един от куфарите -  този, в който били сценичните й дрехи за промоцията.
„Много се притесних, тъй като в него бяха всичките ми тоалети. Впоследствие се оказа, че това е било фалшива тревога. Докато аз съм си говорила с феновете, моят озвучител грижливо е прибрал всички куфари в колата” – разказва тя.
Още преди полунощ множество фенове на певицата се тълпяха пред входа на клуба и с нетърпение чакаха той да се отворят врати, за да бъдат първите, които ще посрещнат на сцената своята любимка. 
Диджеят Ники Генов  даде старт на промоцията и влезе в ролята на водещ, с която се справи повече от блестящо. И на промоция, като на промоция. Феновете на певицата, които препълниха на макс клуба, нито за миг не спряха да я аплодират и да танцуват с нея до ранни зори. Развълнувана от любовта на всички присъстващи, Емануела ги зарадва и с бис изпълнения на свои хитове от предходния си албум „Буря от емоции”. 
Към щурия купон се включиха и колегите й: Ивена, Джина Стоева, Джордан, Ангел, Стефани, Ванеса, Джоанна и Кристиан, които зарадваха екзалтираната публика с едни от най-големите си хитове. С бурни овации бе посрещната и музикалната колаборация между Емануела и Джина Стоева – „Кой видял-видял”. 
В тон с морското настроение, което е и основна визия в албума на певицата, Емануела беше подбрала своите тоалети.
Звездата на Ара Мюзик заблестя в синьо-черна рокля, допълнена с обувки на висок ток, аранжирани с черни рози. Изпълнителката на „Пълно перде” прикова погледите на всички гости на дискотеката и с белия си тоалет, който подчертаваше женските извивки и морския й загар.

Източник: SIGNAL.BG



ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ! КЛИКНЕТЕ НА БАНЕРА, ЗА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ. БЪДЕТЕ АКТИВНИ ВСЕКИ ДЕН И ИЗГРАДЕТЕ ПРАВИЛНАТА СТРАТЕГИЯ!

Сподели!
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 коментара:

Публикуване на коментар

Нито един файл не е хостнат на наш сървър. В сайта се дават само линкове (връзки) към файлове в поддържани от трети лица сървъри.
WWW.MUSICBOXBG.BLOGSPOT.COM не носи отговорност за това уредени ли са авторските права върху тях.

Общо показвания